Investitiile in unitatile de invatamant vor continua si in 2015

Investitiile in unitatile de invatamant vor continua si in 2015

Pentru a cunoaşte care sunt necesităţile de reparaţii şi investiţii în unităţile de învăţământ din oraş şi a stabili, pe baza acestora, programul de investiţii în şcoli pe anul 2015, municipalitatea a convocat, săptămâna trecută, într-o şedinţă de lucru directorii tuturor liceelor, şcolilor gimnaziale şi grădiniţelor.
Şedinţa a fost condusă de viceprimarul Alexandru Vladu, coordonatorul Compartimentul Învăţământ, Cultură Sport, care le-a solicitat directorilor să vină cu propuneri privind atât reparaţiile, cât şi investiţiile necesare fiecărei unităţi şcolare, pentru ca, în funcţie de banii alocaţi de Primărie de la bugetul local, să se facă un plan de reparaţii şi investiţii pe anul 2015.
Cu excepţia a cinci instituţii de învăţământ, care vor transmite propunerile săptămâna viitoare, toate celelalte unităţi şcolare au răspuns solicitării Primăriei.
Lucrările de reparaţii necesare specificate de unele şcoli vizează acoperişul, subsolul, grupurile sanitare, instalaţia termică, electrică, uşi şi ferestre, pereţi interiori, faţada etc.. La capitolul investiţii, Şcoala gimnazială nr. 5 a solicitat anveloparea clădirii şi reabilitarea instalaţiei termice, Şcoala Gimnazială Savin Popescu a propus mansardarea acoperișului școlii pentru organizarea eficientă a programului „Școală după școală“ şi 40 de metri de gard, iar Liceul Teoretic Nicolae Cartojan, asfaltarea bazei sportive din curtea interioară a școlii, acoperișul liceului – tip șarpantă, dar şi montarea de jgheaburi și burlane.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul O noua campanie de sterilizari gratuite pentru cainii cu stapan

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.